Akoestische muziek

Akoestische muziek maakt momenten op een evenement intenser. Het met zorg uitgekozen hout van instrumenten zoals gitaar, contrabas, percussie raakt de ziel van de mens, net zoals de stem van een goede vocalist. Een muzikant moet vaak net even iets harder ‘werken’ op een akoestisch instrument (bijvoorbeeld een contrabas) wat een klank meer gevoel geeft. Akoestische bands geven nog meer menselijk karakter aan muziek waardoor u de passie ziet en vakmanschap nog beter hoort dan wanneer je een synthesizer gebruikt. Een bruiloft wordt nog romantischer, een receptie nog stijlvoller, een feestje nog feestelijker.

WAAROM AKOESTISCHE MUZIEK?

Akoestische muziek raakt de snaar van de liefde

Bij een ceremonie van een bruiloft kan bij het ‘ja-woord’ akoestische muziek jullie ultieme liefdesmoment nog extra versterken als jullie favoriete liedje in een akoestische versie klinkt. Tijdens het aansnijden van de taart of een openingsdans met akoestisch duo of een akoestische band, deze moment zullen akoestische instrumenten versterken om deze romantische momenten nooit meer te vergeten.
Kijk bij akoestische bands zoals: akoestisch duo MAIS, akoestische band Mindy

Akoestische muziek is geschikt voor iedereen

Akoestische muziek valt goed in de smaak bij jong en oud, het is een aangenaam geluid geschikt voor alle muzieksmaken. De akoestische bands op deze website spelen een breed repertoire.

Akoestische muziek neemt minder ruimte in en is goedkoper