Achtergrondmuziek

Akoestische live muziek

Achtergrondmuziek van live band gezocht in België? Op akoestische-band.be een aanbod van live coverbands van professionele muzikanten die u kunt huren. Beroepsmuzikanten die het leuk vinden op uw evenement akoestisch of niet te hard te spelen. Ze weten als geen ander kwaliteit te leveren in presentatie, geluidsniveau en uiteraard goede akoestische muziek: een krijgt een goede constante kwaliteit.

Achtergrondmuziek met een akoestisch duo of band

Met akoestische band of akoestisch duo van zanger(es), gitarist en contrabas heeft u iets bijzonders op uw evenement. De band speelt in op de sfeer die gewenst is of ontstaat op de avond, een romantische ballad of juist akoestische lounge muziek. Het repertoire van de meeste bands bestaat uit een brede selectie van 60’s tot aan nu.

Live achtergrondmuziek met akoestische band Meike

Achtergrondmuziek is wat de akoestische band Meike beheerst door vele opdrachten in België en Nederland. Dankzij de digitale piano kan het volume aangepast worden, de contrabas zoemt met de lage tonen en de zangeres zingt van ballads tot swingend uptempo.

Achtergrondmuziek met een vintage band

U heeft een feestje in thema vintage en u zoekt een passende akoestische vintage band ? Boek dan deze akoestische band met zangeres, gitarist, contrabas en percussioniste. Stijlvolle professionele band met vintage podium atributen. Repertoire is allround popmuziek in akoestisch jasje.

Acoustic Bandits – live achtergrond met meerstemminge zang.

De akoestische band Acoustic Bandits is zeer geschikt voor akoestische achtergrondmuziek door de aangename akoestische bezetting. De jonge zangeres Sophie wordt bijgestaan door twee topmuzikanten.

Achtergrondmuziek met DJ? Yes we can!

Wilt u een moderne uitstraling op uw evenement is het ook mogelijk een Dj met saxofoniste te huren. Dit duo draait jazzy / funky lounge muziek ‘met een beat’ maar op een zeer aangenaam volume. De akoestische instrumenten contrabas en saxofoon geven een extra muzikaal tintje aan de Dj uitstraling.

achtergrondmuziek van akoestische band