Akoestisch duo MAIS met Proud Mary naar de versie van ‘CCR’. Velen denken dat Tina Turner de originele uitvoering speelde maar MAIS weet: het was CCR.

blank

Akoestische band Acoustic Bandits

Nieuw bij Akoestische-band.be

Sinds deze week hebben we een nieuwe act bij akoestische-band.be de band Acoustic Bandits

De Acoustic Bandits spelen een zeer groot repertoire aan covers, van gouwe ouwe tot aan hele nieuwe liedjes. Zangeres Sophie is een jong talent en wordt begeleid door twee ervaren muzikanten. Een bijzondere bezetting door de contrabas en de zanger-gitarist met een ‘loopstation’.

Deze Nederlandse band komt uit Roosendaal, vlakbij de Belgische grens. Ze zijn gespecialiseerd in achtergrondmuziek en uptempo liedjes als coverband voor een bruiloft.

 

 

Op vrijdag 17 augustus speelde akoestisch duo MAIS op de bruiloft van Ben en Kristel. Op de prachtige locatie Den Eyck in Kasterlee. De live achtergrondmuziek van MAIS zorgde voor de muzikale omlijsting tijdens de borrel en de receptie en het begin van het avondfeest.

Hun reactie na het optreden:

“We vertelden het jullie mondeling reeds dat we uiterst en super tevreden waren van jullie muzikale opvoering tijdens ons huwelijksfeest. Maar hierbij nog even de bevestiging dat jullie echt de kers op de taart waren. Het was precies zoals wij het in mind hadden. Wij hebben zoveel positieve reacties en vragen gekregen van en over jullie optreden. Hopelijk mogen we vroeg of laat nog eens een keertje genieten van jullie performance.”

akoestisch-duo-mais-bruilloft kopie

 

 

 

live achterrgondmuziek Gent Belgie

Op 5 mei 2018 speelde akoestisch duo MAIS bij Alix in Gent tijdens de bruiloft van Liesbeth en Jeroen.
Tijdens de lunch en de middagborrel verzorgde akoestisch duo MAIS de live achtergrond muziek. Hoogtepunt was de openingsdans met Thinking out loud van Ed Sheeran. Hieronder een kleine impressie.

akoestische-band-vintage

Akoestische vintage band op een trouwbeurs in de buurt van Antwerpen in België. Geheel in onze vintage stijl, zoals we live akoestisch spelen op een bruiloft.

Akoestische band vintage speelde 21 maart 2018 in de bijzonder locatie in Hoeselt in The Loft.

Tijdens een personeelsfeest van een grote Belgische bank speelde de akoestische band hits van nu in akoestische stijl. De akoestische coverband was geboekt oa. naar het thema van het feest: in vintage stijl gekleed.

Akoestische band Meike heeft nieuwe video gemaakt om de sfeer van hun akoestisch trio te laten horen en zien.